2. お知らせ
  3. ☆2021年度Webオープンキャンパス開催☆ Information for 2021 MGU’s Online Open Events
イベント

\今年の夏はオンラインで明治学院大学を体感してみよう!/
明治学院大学の「オープンキャンパス特設サイト」と「登録者限定コンテンツの申込サイト」がオープンしました。登録者限定コンテンツとして、国際学部では、国際学部(国際学科、国際キャリア学科)の紹介と、学生・教職員による質疑応答を実施しますので、ぜひご参加ください。

\This summer, join us online to experience Meiji Gakuin University!/
We have now opened Meiji Gakuin’s “Special Site for Meiji Gakuin’s 2021 Open Campus” and “Application Site to Access Events and Materials for Registered Participants.”
In the Faculty of International Studies’ events, our professors and students will introduce our two departments (International Studies & Global and Transcultural Studies) and we will provide Question and Answer sessions, so please sign-up to join us!

【国際学部オンライン学科紹介: 国際学部の扉を開く】(先着100名)
●日時
① 2021年8月21日(土) 10:00~12:00
② 2021年9月12日(日) 10:00~12:00
●内容
進路について大いに迷っている人も含め、国際学部に少しでも関心があれば、どなたでも歓迎します。受験のこと、授業のこと、大学生活のこと、卒業後の就職など、みなさんが心に抱く疑問や悩みについて、国際学部の学生・教員が直接、相談にのります。(参加人数に限りがあるため、高校生および入学希望者を優先します。)

“Online Introduction to the Faculty of International Studies: Opening the Door into Our Faculty” (Limit; 100 Participants)
●Schedule
① August 21 (Saturday), 2021, 10:00~12:00
② September 12 (Sunday), 2021 10:00~12:00
●Event Contents
We warmly welcome all visitors, including those with just a little interest in the Faculty or those who are not yet sure of their college plans. Our students and professors will be happy to personally talk with you about MGU’s entrance exams, our Faculty’s courses, college student life, the career paths of our Faculty’s graduates, and any other concerns that you might have. (Since participant slots are limited, preference will be given to applicants who have expressed a desire to enter Meiji Gakuin and to other high school students.)

◆オープンキャンパス特設サイト|Special Site for Meiji Gakuin’s 2021 Open Campus”

◆登録者限定コンテンツ申込サイト(先着順)|Application Site to Access Events and Materials for Registered Participants (Registration on a first come, first served basis)

*Note to Participants interested Global and Transcultural Studies: these two sites are in Japanese, as are the presentations on Aug. 21 and Sept. 12, but all personal consultations can be conducted in English.